Feesten oktober en november 2017

Oranjevereniging Maxima Wapenveld pakt weer groots uit!!

Inmiddels een traditie, de feestavonden in oktober en november. Ook dit jaar gaan we er weer een vervolg aangeven. Met niet 2 maar 3 avonden.

Ook dit jaar zal de VERWARMDE feesttent weer op het terrein aan de Ir. R.R. Van der Zeelaan in Wapenveld staan.

Op zaterdag 27 oktober beginnen we met de 90's party, de beste nummers uit de jaren 90 zullen door de diskjockey worden gedraaid met aan het einde van de avond een spetterend live-optreden van niemand minder dan Twenty four Seven. Kaarten in de voorverkoop 10 euro.

Op vrijdag 3 november zal Henri van Velzen Entertainment in samenwerking met Oranjevereniging Maxima de band Bokkers presenteren. Met niemand minder dan Hein (Spitfires) in het voorprogramma. Kaarten in de voorverkoop 12,50 euro

Op zaterdag 4 november zal het Holland Festijn wederom plaatsvinden. Op deze avond zullen optreden: Mannes, Evert Baptist, IJsselduo, Lytse Hille, De Dikdakkers, Jeffrey Heese, Dries Roelvink en Wimmie Bouma. Presentatie is in handen van Hessel Wijkstra. Kaarten in de voorverkoop 15 euro.

Kaarten kunnen gekocht worden bij de voorverkoopadressen: Primera Wapenveld, Sporthoek Hattem, Café Bar 't Station Heerde en Rijwielspeciaalzaak Van de Put Heerde.

En online via de volgende link: