2008

2008 Was wederom een top-jaar voor de oranjevereniging. Met medewerking van vele vrijwilligers werd er voor het eerst een – zeer gezellige – oranjenacht gehouden in de feesttent in het stationspark, hetgeen een zeer succesvol evenement genoemd mag worden.

Tijdens het “avondprogramma” op Koninginnedag werd voor het eerst een “mini-piratenfestijn” gehouden, waar talenten zich konden presenteren. Het vuurwerk onderbrak heel even de feestelijkheden in de tent, maar over¬†Koninginnedag 2008 werd nog lang – en gelukkig positief – nagepraat!

Maar het was nog niet voorbij; Maxima-Wapenveld had nog een troef! Het Mega-Piratenfestijn werd door de oranjevereniging naar Wapenveld gehaald. Op vrijdagavond 29 Augustus 2008 was de eerste editie van dit festijn een feit in Wapenveld. Het was gelijk het allergrootste evenement ooit binnen de gemeentegrenzen van Heerde. 7000 Bezoekers kwamen naar dit mega-muziekfestival in het Wapenvelderbroek.

 

Grote gezelligheid tijdens het Mega Piratenfestijn in 2008 in Wapenveld met 7000 bezoekers! Oranjevereniging Maxima haalde het feest naar ons paddendorp!