2010

In 2010 hebben we weer een goed jaar gehad. 3 dagen feest rondom de koninginnedag activiteiten. De band ” other roads”  trad op in de feesttent, en de koninginnenacht 2010 werd er een om nooit te vergeten. Om exact 00.00 uur (begin Koninginnedag 2010) betraden ” de Dikdakkers ”  het podium in Wapenveld. Het leek werkelijk of de tent ontplofte! Wat een feest…………….
Koninginnedag 2010 zelf was ook een topper te noemen; Highland Games, top-artiesten (o.a. Rene Schuurmans en Helemaal Hollands) betraden het podium. De zeskamp voor de schooljeugd was weer erg succesvol en vele duizenden mensen beleefden het Wapenveldse feest op het park. “s avonds was het Minipiratenfestijn geweldig goed bezocht; naar schatting ca. 1100 man in de feesttent, wie had dat verwacht… Aukje Fijn was ongetwijfeld de grote publiekstrekker.

Later dat jaar hield Maxima weer een voorronde voor het Mega Piraten Festijn op het plein in het dorp. Meer bezoekers en een groter feest….. Wederom een ongekend succes.
Vrijdag 3 September (uitgesteld van 27 Augustus) werd in het Wapenvelderbroek het Mega Piraten Festijn zelf gehouden. Voor de 3e keer geinitieerd door de Oranjevereniging…..