2016

Dit jaar beginnen we met de tentdienst op zondag.

Maandagavond hebben we voor de eerste maal een No Alcohol Teenage Party. De jeugd van Wapenveld weet massaal de weg naar de tent te vinden.
Ook aan onze jongere leden wordt gedacht.

Na het succes van vorig jaar is het weer de beurt aan Q5 New Style om de tent op de kop te zetten.

Koningsdag staat dit jaar in het teken van Kingsday Extreme. De allerbeste freestyle BMX’ers van all over the world worden ingevlogen om hun jumps en tricks te laten zien. Ze storten zich van een 12 meter schans naar beneden om de ene naar de andere frontflip en backflip te showen aan het publiek.

De muzikale omlijsting van het middagprogramma is weer in handen van Hessel Wijkstra van RADIONL en zijn er optredens van Henk Bernard, Helemaal Hollands en niemand minder dan Wolter Kroes sluit het middagprogramma af.

Na de jaarlijkse lampionoptocht zijn er in de tent nog optredens van Wimmie Bouma en zanger Rinus. Wat een feest!!

Ook in 2016 hebben we aan het eind van het jaar een goede doelen feest.
Dit jaar kunnen de verenigingen zich inschrijven voor een donatie van de opbrengst. Een negental Wapenvelder verenigingen schrijven zich in.

Nieuw is dat jaar de tent twee weekenden blijft staan. Op 28 oktober is het Holland Festijn weer te gast en op 29 oktober is Veronica goes 90’s te gast in Wapenveld. De hits van de jaren 90 schallen door de speakers aangevuld door een live-optreden van de populaire band uit de jaren 90, 2 Brothers on the 4th Floor.

Vrijdag 4 en  zaterdag 5 november vindt er een groot darttoernooi in de tent plaats. Dit is voor ons nieuw maar zeker geslaagd.
2016 zit er nu op.
Koningsdag 2017 wordt voorbereid. En… er wordt gekeken naar een vervolg van de “jaarlijkse” feesten eind Oktober / begin November.

Tot dan!