Groot muziekfeest in Wapenveld

Voor het 6e achtereenvolgende jaar staat het terrein voor de “oude Berghuizer Papierfabriek” aan de Ir. R.R. van der Zeelaan in Wapenveld eind Oktober en begin November weer bol van de activiteiten en festiviteiten. Net als vorig jaar staat de – verwarmde – tent 2 weekenden achter elkaar op het terrein. Het goede doelen feest slaat al jaren goed aan en groeit! Samen met diverse partners wordt er dit keer een zeer gevarieerd programma neergezet, met voor elk wat wils.


Programma vrijdag 25 Oktober: Holland Festijn

We trappen dit jaar af met het Holland Festijn. Al jaren is dit muzikale Nederlandstalige meezingfeest een begrip in Wapenveld.

Al om 20.00 uur zullen de eerste artiesten optreden. Dit jaar komen de volgende artiesten naar Wapenveld: Wimmie Bouma, Dennis van Velsen, Marlous Oosting, De Havenzangers, Het IJsselduo, Wesley Wolters en Party- DJ Pieter.

Deze avond gaat de tent open om 19.30 uur.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,– en aan de kassa € 13,–

Programma zaterdag 26 oktober: 90’s Party met DJ Paul Elstak

Eindelijk is het ons gelukt om het icoon van de happy hardcore uit de jaren 90 naar Wapenveld te halen. Paul Elstak zal een uur lang zijn beste hits uit deze periode draaien.

Deze hele avond zal het publiek met DJ Coenio een muzikale toer door de jaren 90 maken.

Kaarten gaan € 15,- kosten in de voorverkoop en € 18,- aan de kassa (indien nog voorradig).

Tent open: 20.00 uur.

Programma vrijdag 1 November: Bingo voor het goede doel

Oranjevereniging Maxima stelt op vrijdag 1 november de verwarmde feesttent beschikbaar aan het goede doel. In 2020 zal er wederom een team uit Wapenveld deelnemen aan de Alpe d’Huzes 2020. Om geld in te zamelen voor dit goede doel zullen zij een bingo organiseren.

Tent open: 18.45 uur.

Programma zaterdag 2 November: Coverband LEAD!

En toen was er LEAD!
Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party-animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!
Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt. Door hun breed georiënteerde repertoire zul je als feestganger niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Guus Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel dat deze band de zaal in blaast!
Leden van onze Oranjevereniging hebben op vertoon van hun persoonlijke ledenpas deze avond gratis toegang.

Niet leden betalen aan de kassa € 5,00

Kaarten afhalen en kaartverkoop enkel en alleen aan de kassa op zaterdag 2 november. 

Tent open: 20.00 uur.

Kom op tijd! VOL = VOL

Voorverkoop:

De online voorverkoop en bij de onderstaande bedrijven zal maandag 2 september 2019 van start gaan.

Kaarten zijn online via : www.maxima-wapenveld.nl en bij onderstaande bedrijven te koop:

– Wapenveld : Primera
– Heerde : Café – Bar ’t Station
– Heerde : Rijwielspeciaalzaak van de Put
– Hattem : Café Snackbar De Sporthoek