Opbrengst Goede Doelenfeest: projecten gezocht

WAPENVELD- Het Goededoelenfeest 2022 is helemaal (financieel) afgewerkt. Het bestuur van Oranjevereniging Maxima heeft in haar laatste vergadering van 2022 besloten om alle verenigingen en stichtingen binnen de gemeente Heerde de kans te geven om zich in te schrijven om (geheel of gedeeltelijk) de opbrengst van het Goededoelenfeest 2022 te ontvangen.

De vereniging of stichting moet actief zijn in de Gemeente Heerde en ook gezeteld zijn in deze gemeente. Daarnaast moet de aangevraagde bijdrage zijn voor een doel of project zijn binnen de gemeente. Als u in aanmerking wenst te komen, stuur dan een e-mail met de naam van de vereniging of stichting, tezamen met een omschrijving én de reden van het verzoek voor de bijdrage naar info@maxima-wapenveld.nl. Vergeet niet op het contactpersoon én het mobiele telefoonnummer te vermelden, zodat u gebeld kunt worden voor aanvullende vragen. Het bestuur gaat in de februari vergadering om de tafel om te beoordelen welke, uit de ingezonden verzoeken, gehonoreerd gaan worden, en welk bedrag daar aan bijgedragen kan gaan worden. Het bestuur van OV Maxima maakt de uiteindelijke beslissing en zal op feestelijke wijze cheques uitreiken aan de winnaars. Aanmelden voor een bijdrage kan tot en met dinsdag 31 januari. De uitgekozen doelen krijgen uiterlijk 16 februari bericht.