OV MAXIMA WAPENVELD doneert opbrengst GOEDEDOELENFEEST 2022

In Januari deed Oranjevereniging Maxima een oproep aan verenigingen en stichtingen om zich aan te melden voor een project wat ondersteund kon worden uit de opbrengst van het in November gehouden Goededoelenfeest.

Heel veel instanties wisten de organisatie te benaderen met een verzoek voor een bijdrage. Dat bracht weer hoofdbrekens voor het bestuur van Maxima, maar uiteindelijk is er een keuze gemaakt.

Maar liefst 19 goede doelen in de gemeente Heerde werden afgelopen zaterdag 4 maart blij gemaakt met een cheque voor hun eigen project.

De gelukkigen mochten samen ruim € 7.000,– ontvangen voor hun eigen project.

De goede doelen die werden ondersteund door Maxima zijn: De Vlijtblazers uit Wapenveld, Oud Wapenveld, Zangvereniging de Lofstem, Speeltuinvereniging de Schotkamp uit Heerde, het Piratenkoor de zingende padd’n, de Schaapskooiruiters uit Wapenveld, de Volkstuinvereniging uit Wapenveld, Gymnastiekvereniging Wapenveld, Stichting vrijwilligersplatform Heerde, Stichting beleefplekke Veessen, Buurtvereniging Markluiden – de Vosse uit Heerde, Stichting Berghuizerbad, de Eiermarkt in Veessen, Het brouwgilde Hulsbergen, het Skeelerhuus Heerde, Damvereniging Ons Genoegen uit Wapenveld, Zuivelmuseum Wapenveld, Vogelvereniging de Vriendschap Heerde/Wapenveld en tot slot de Jeu de Boules vereniging Wapenveld voor de aanleg van een nieuwe baan in het Stationspark.

Al met al veel blije gezichten die door het Goededoelenfeest 2022 werden ondersteund.