Uitreiking airco van de winactie door YORN Installaties Wapenveld

UITREIKING WINACTIE.
“Een hele leuke actie”; dát zijn de woorden die vaak zijn gezegd tegen het bestuur van Oranjevereniging Maxima uit Wapenveld. Iedereen die zijn kaarten voor het Goededoelenfeest 2023 vóór 31 Augustus aan heeft geschaft, maakte automatisch kans op een GRATIS airco inclusief montage ter waarde van maar liefst € 1750,-

De airco én de montage zijn beschikbaar gesteld door een nieuwe en jonge ondernemer uit Wapenveld, YORN Installaties.

@yorninstallaties is specialist in de aanleg en onderhoud van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Alle informatie over het bedrijf vindt u op :www.yorninstallaties.nl
Eigenaar Roy Nijland heeft samen met Oranjevereniging Maxima deze geweldige actie bedacht om zo én het Goededoelenfeest 2023 in het zonnetje te zetten, maar op deze manier ook zijn eigen bedrijf.

Roy Rave, de winnaar van de actie, nam maandagavond 4 September de prijs trots in ontvangst. Hij had de dag na de start van de voorverkoop al kaarten gekocht voor het bekende festijn.
Inmiddels zijn voor het feest al ruim 1500 kaarten aan de man gebracht, waardoor wederom een “uitverkocht huis” in 2023 wordt verwacht.

Meer info en kaarten zijn te vinden op www.maxima-wapenveld.nl