Oranjevereniging MAXIMA WAPENVELD doneert opbrengst GOEDEDOELENFEEST 2023

Vorig jaar deed Oranjevereniging Maxima een oproep aan verenigingen en stichtingen om zich aan te melden voor een project wat ondersteund kon worden uit de opbrengst van het in November 2023 gehouden Goededoelenfeest.

Heel veel instanties wisten de organisatie te benaderen met een verzoek voor een bijdrage.
Dat bracht weer hoofdbrekens voor het bestuur van Maxima, maar uiteindelijk is er een keuze gemaakt.
Maar liefst 15 goede doelen in de gemeente Heerde werden afgelopen zaterdag 16 maart blij gemaakt met een cheque voor hun eigen project.
De gelukkigen mochten samen ruim € 7.000,– ontvangen voor hun eigen project.

De goede doelen die werden ondersteund door Maxima zijn:
Organisatie Truckers dag Heerde, Oud Wapenveld, Bij Nicole Wapenveld, Speeltuinvereniging Pinkeltje Wapenveld, het Piratenkoor De Zingende Padd’n, KNNV Vogelwerkgroep Epe-Heerde, Scouting Buys Ballot Heerde, Gymnastiekvereniging Wapenveld, Kwiek beweegroute Viattence, Stichting beleefplekke Veessen, Buurtvereniging De Bruggenhoek Wapenveld, Molen de Vlijt Wapenveld, Zonnebloem Heerde, Zuivelmuseum Wapenveld en tot slot Stichting Berghuizerbad Wapenveld.

Al met al veel blije gezichten die door het opbrengst uit het Goededoelenfeest 2023 van Oranjevereniging Maxima werden ondersteund.